ФОРМУВАННЯ КОМУНІКАТИВНОЇ КОМПЕТЕНЦІЇ У ПРОЦЕСІ НАВЧАННЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ ПРОФЕСІЙНО СПРЯМОВАНОЇ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2009)
The article devotes to the problem of forming communicative competence of the students in the process of learnin foreign languages professionally oriented.