КРИТЕРІЇ ТА РІВНІ АКТИВІЗАЦІЇ ПІЗНАВАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СТУДЕНТІВ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2009)
The article deals with criteria and levels of students' activitation in terme of cognitivactivity.