ФОРМУВАННЯ ГОТОВНОСТІ МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ ДО ЗАСТОСУВАННЯ ІНТЕРАКТИВНИХ ТЕХНОЛОПЙ НАВЧАННЯ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2009)
In this article author examines the state and problems of forming readiness teachers of primary classes to the used interactive technologies of teaching.