ВИЩА ОСВІТА УКРАЇНИ ТА США: ВІДМІННОСТІ СИСТЕМ РОБОТИ ВИКОНАНО НА КАФЕДРІ ІНОЗЕМНИХ МОВ НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ВОДНОГО ГОСПОДАРСТВА ТА ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ М. РІВНЕ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2009)
The article is devoted to the analysis of the Ukrainian and American higher education and to the determination of their differences.