ФОРМУВАННЯ КОМУНІКАТИВНОЇ КОМПЕТЕНЦІЇ В ПРОЦЕСІ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2009)
The article devotes to the problem of forming communicative competenc in the pedagogical practice of the future teacher.