ТЕХНОЛОГІЧНИЙ АСПЕКТ ВИЯВЛЕННЯ І ПОДОЛАННЯ ПРИЧИН НЕУСПІШНОСТІ УЧНІВ ТА ВРАХУВАННЯ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ПІДХОДУ В НАВЧАННІ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2009)
The article presents the technological aspect of finding and salving the reasons of pupils unsuccessfulness and taking into consideration the individual approach in teaching.