АДАПТАЦІЯ КУРСАНТІВ ДО ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ОПЕРАТИВНО-РЯТУВАЛЬНОЇ СЛУЖБИ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ МНС УКРАЇНИ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2009)
It deals with the adaptive and developing conception of cadets' socialization in course of studying at fire fighting technical higher educational.