ОСОБЛИВОСТІ АДАПТАЦІЇ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ПОЖЕЖНО-РЯТУВАЛЬНОЇ СЛУЖБИ ДО УМОВ ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2009)
The problem of cadets' adaptation to the conditions of professional activity of fire-resque servise.