ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА АКТИВНОСТІ У ПРОФЕСІЙНОМУ САМОВИХОВАННІ СТУДЕНТІВ I-V КУРСІВ ПЕДАГОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2008)
The article describes the development of future teachers' activity in the process of selfeducation from first to last course of the university.