ЕТАПИ ФОРМУВАННЯ КОМУНІКАТИВНОЇ КУЛЬТУРИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ЗАСОБАМИ ПОЗААУДИТОРНОЇ РОБОТИ ВНЗ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
The article shows the advantage of stage by stage forming comunicative culture, revels the contents of each stage.