ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНИХ ХОРМЕЙСТЕРСЬКИХ НАВИЧОК МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ МУЗИКИ В ПРОЦЕСІ ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2008)
This article is about problem of forming professional habits Music teacher.