ФОРМУВАННЯ У СТУДЕНТІВ ГОТОВНОСТІ ДО ТВОРЧОЇ ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2008)
The article deals with various problems of forming of readiness for іn ative pedagogical activities, and making optimum conditions of pedagogical process