ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНІ ОСНОВИ УПРАВЛІННЯ ПРОЦЕСОМ ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ СТУДЕНТІВ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2008)
Healthy life style formation of student youth to put into effect according current training method to self - dépendant physical training lessons.