ЕКОЛОГО-ЕСТЕТИЧНЕ ВИХОВАННЯ УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ У ВЕЛИКОБРИТАНІЇ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2008)
Basic characteristics, principles of Environmental and Aesthetic education through art in Great Britain are examined.