ДУХОВНІСТЬ. КУЛЬТУРА. ТУРИСТСЬКО-КРАЄЗНАВЧА ДІЯЛЬНІСТЬ ПІДЛІТКІВ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
The article deals problems of spiritual culture o f the person whih is formed in the process of touristic activity.