ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ФОРМУВАННЯ НАУКОВИХ ПОНЯТЬ В УЧНІВ НА УРОКАХ КУЛЬТУРОЛОГІЧНИХ ДИСЦИПЛІН (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
In this article the reference of the main structural elements of the lessons of education subjects is given.