ПЕДАГОГІЧНА ТЕХНОЛОГІЯ РОЗВИТКУ КОГНІТИВНИХ УМІНЬ - МІЦНА ОСНОВА САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ УЧНІВ З ІНФОРМАЦІЄЮ В ПРОЦЕСІ її ЗАСВОЄННЯ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2008)
The given artikle deals with pedagogical technology of cognitive skills development as the good basis for students self work.