ВИДИ ТА ОСНОВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ МОНІТОРИНГУ ПІДГОТОВКИ СУЧАСНИХ ЕКОНОМІЧНИХ КАДРІВ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2008)
This article describes types and main characteristics of monitoring of contemporary economical staff.