ПЕДАГОГІЧНІ ПРОБЛЕМИ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2008)
In article pedagogic problems of formation of professional competence of the future teachers are considered.