РОЗВИТОК ІНДИВІДУАЛЬНОГО СТИЛЮ ДІЯЛЬНОСТІ [МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ ЯК ПРОБЛЕМА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ЙОГО ПІДГОТОВКИ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2008)
In article problems of development of individual style of activity of the future teachers as quality managements of formation (education) are considered.