КОМПЛЕКСНИЙ ПІДХІД ДО НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ В ПРОЦЕСІ ВИГОТОВЛЕННЯ НИМИ ВИРОБІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ЕЛЕМЕНТІВ ДЕКОРАТИВНО-ПРИКЛАДНОГО МИСТЕЦТВА (Педагогіка вищої та середньої школи, 2008)
In article problems of the complex approach are considered at performance of products with elements decoratively an applied art.