ВПРОВАДЖЕННЯ ІМІТАЦІЙНО-РОЛЬОВОГО НАВЧАННЯ НА ЗАНЯТТЯХ З ІНОЗЕМНОЇ МОВИ У ВНЗ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2008)
In article problems of use imitation-role training on employment on foreign language in the higher school are considered