ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧШ ПРОБЛЕМИ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ СПРЯМОВАНОСТІ УЧНІВ ОСНОВНОЇ ШКОЛИ У ПЕДАГОГІЧНІЙ ТЕОРІЇ ТА ПРАКТИЦІ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2008)
The article reveals modern psycho-pedagogical problems professional orientation of primary school students in pedagogical theory and practice.