ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНІ ЗАСАДИ ПОБУДОВИ ДІАЛОГУ УЧНЯ З КОМП’ЮТЕРОМ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2008)
In the article the use of computer on the lessons of technology and his influence is on forming of creative capabilities of students.  умовах економічних змін у країні в