ДОСЛІДЖЕННЯ СТАНУ ГУМАНІСТИЧНОГО ВИХОВАННЯ СТУДЕНТІВ ТЕХНІЧНИХ УНІВЕРСИТЕТІВ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2008)
The results of investigation of technical students’ humanistic up-bringing are discovered in the article.