АНАЛІЗ ТРАКТУВАННЯ ПОНЯТТЯ “РЕФЛЕКСІЯ”, “РЕФЛЕКСИВНІ ВМІННЯ” В НАУКОВІЙ ЛІТЕРАТУРІ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2007)
The paper is devoted to the analysis of different approaches to the notion “reflexion” and “reflexire sldlls” in literature on Pedagogics and Psychology.