ФОРМУВАННЯ ЕМПІРИЧНОГО КОМПОНЕНТА ДУХОВНОСТІ МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ ЗАСОБАМИ ТРЕНІНГОВИХ ЗАВДАНЬ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2007)
In this article author examines system of training's tasks which favour the forming of empirical component of future teacher's spirituality.