ПЕДАГОГІЧНИЙ ТАКТ ЯК СПЕЦІАЛЬНЕ ПРОФЕСІЙНЕ ВМІННЯ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2007)
This article reveals different approaches to the definition of the notion “pedagogical tact”.