ПРОБЛЕМА ПОШУКУ ШЛЯХІВ ВИХОВАННЯ МОРАЛЬНОЇ ОСОБИСТОСТІ НА СУЧАСНОМУ ЕТАПІ РОЗВИТКУ УКРАЇНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА В КОНТЕКСТІ ВИКОРИСТАННЯ ФІЛОСОФСЬКО- ПЕДАГОГІЧНОГО ДОСВІДУ ВІТЧИЗНЯНИХ МИСЛИТЕЛІВ ДРУГОЇ ПОЛОВИНИ XVIII СТОРІЧЧЯ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2007)
In clause the base principles of education of the moral person are considered by use of pedagogical experience Ukrainian scientists second half XVIII of century.