ПРОБЛЕМА ТВОРЧОЇ САМОРЕАЛІЗАЦІЇ ОСОБИСТОСТІ У НАУКОВІЙ ЛІТЕРАТУРІ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2007)
In this article considers the problem for self-realization of the peculiarity scientific literature.