КОНЦЕРТНО-ВИКОНАВСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ ВИКЛАДАЧІВ ТА СТУДЕНТІВ МУЗИЧНО-ПЕДАГОГІЧНИХ ФАКУЛЬТЕТІВ (історичний аспект) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2007)
The article is devoted to the development of concert-carrying out activity at music and pedagogy faculties in 60s and at the beginning of 70s of the 20th century.