ВИКОРИСТАННЯ СУЧАСНИХ ШФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ЯК ЗАСОБУ ВДОСКОНАЛЕННЯ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ХУДОЖНИКА-ПЕДАГОГА (Педагогіка вищої та середньої школи, 2007)
The problem of study of academic deed o f arts by graphie and new information technologies is examined in the article.