ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНО-ПЕДАГОГІЧНОЇ КУЛЬТУРИ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ МУЗИКИ В ПРОЦЕСІ МЕТОДИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2007)
The article deals with the protection of physical and psychologic health of young pupils by means of mobile games.