ХУДОЖНЯ ВИШИВКА ЯК ЗАСІБ ФОРМУВАННЯ ЕСТЕТИЧНОЇ КУЛЬТУРИ МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ ОБРАЗОТВОРЧОГО МИСТЕЦТВА (Педагогіка вищої та середньої школи, 2007)
In article ways of formation of aesthetic culture of the future teachers of the fine arts are considered.