УРОКИ МУЗИЧНОГО САЯТОЗНАВСТВА ТА ЇХ РОЛЬ У ФОРМУВАННІ ПРОФЕСІЙНОГО МИСЛЕННЯ МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ МУЗИКИ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2007)
Уроки музичного саятознавства дають нам позитивний приклад порівняльного музикознавства, допомагаючи розглядати питання історії української музичної культури під новим кутом зору - під кутом зору порівняльного аналізу, з ’ясовувати загальні закономірності музично-історичного процесу на різних ступенях розвитку суспільства.