УПРОВАДЖЕННЯ ОСОБИСТІСНО ОРІЄНТОВАНОГО НАВЧАННЯ ЗАСОБАМИ КОМ П’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2006)
In article to be considered problems personally focused training at use of computer technologies, a method of telecommunication projects.