ПРОФЕСІЙНА ПОЗИЦІЯ ГА її РОЛЬ У ВЗАЄМОДІЇ ВЧИТЕЛЯ І УЧНІВ НА УРОЦІ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2006)
The author of the article highlights the influence of active professional position on the psychological climate of lesson.