ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНИХ УМІНЬ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ОБРАЗОТВОРЧОГО МИСТЕЦТВА В ПРОЦЕСІ ПОБУДОВИ ЗОБРАЖЕННЯ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2006)
The paper deals with the problem of the formation of professional skills of the future art teachers in the process of constructing of the picture.