ВПЛИВ СОЦІАЛЬНОГО СЕРЕДОВИЩА НА ФОРМУВАННЯ Я-КОНЦЕПЦіЇ В ОНТОГЕНЕЗІ В (Педагогіка вищої та середньої школи, 2006)
The article displays the psyhological reasons and defines pedagogical conditions of creating “I-conseption” of juniours in modern family.