СТАН ПРОБЛЕМИ ФОРМУВАННЯ ПІЗНАВАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ У ПРАКТИЦІ РОБОТИ ЗАГАЛЬНООСВІТНІХ ШКІЛ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2006)
The article is dedicated to the problem of forming of the activity ofpupils cognitive work in the practice of secondary schools.