ОСОБЛИВОСТІ ПЕДАГОГІЧНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ФОРМУВАННЯ ЛІТЕРАТУРНО-КРАЄЗНАВЧИХ ЗНАНЬ У МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
The peculiarities of pedagogic technologies of forming of literature-local lore knowledge of future teachers are being considered in the article.