УПРОВАДЖЕННЯ ITРОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПРАКТИКУ СУЧАСНОЇ ШКОЛИ ЯК ЗАСОБУ ПІДВИЩЕННЯ ПІЗНАВАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ УЧНІВ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
In article problems of use game technologies at lessons of the school and tasks which raise cognitive interest of schoolboy.