ВИВЧЕННЯ ПРОБЛЕМИ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНО-ПЕДАГОГІЧНОЇ КУЛЬТУРИ МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
In clause it is shown growth of professional - pedagogical cultural of students and the future teachers of initial classes.