Д О ПРОБЛЕМИ ВИЗНАЧЕННЯ КРИТЕРІЇВ, РІВНІВ ТА ПОКАЗНИКІВ ЕКОЛОГІЧНОЇ СВІДОМОСТІ МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ БІОЛОГІЇ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
In article examines the problem of criteria, stages and indices of perspective Biology teachers' ecological consciousness.