ЗМІСТОВНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПРОФЕСІЙНОГО ІМІДЖУ: ДО ПОСТАНОВКИ ПРОБЛЕМИ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
It is main to collect the professional prepearing of future tcachers imidgining as a part of methodological culture