КИЇВСЬКА СТАРОВИНА ПРО ОБРАЗОТВОРЧУ СПАДЩИНУ Т.І. ШЕВЧЕНКА ТА ІНШІ ШЕВЧЕНКОЗНАВЧІ ВИДАННЯ КІНЦЯ XIX СТОЛІТТЯ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2006)
В статті розглядається проблема аиссітіеннд образотворчої спадщини Т.Г. Шевченка в часописі "Київська старовина" 1980-х - І900-х років. Публікації анайтуютисяу контексті становлення вітчизняної іспюрй мистецтва як науки взагалі і шевченкознавства зокрема.
Keywords: Т.Г. Шевченко; ммївська образотворча спадщина; «Київська старовина»