ОПЕРАТИВНА МОДЕЛЬ УПРАВЛІННЯ СИСТЕМОЮ ФОРМУВАННЯ ХУДОЖНЬОЇ КУЛЬТУРИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ПРАЦІ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2006)
Стаття розкриває шляхи здійснення адаптивного управління системою формування художньої культури майбутніх учителів праці., яке неможливе без взаємодії всіх учасників педагогічного процесу. Автор ргаріоун організаційну модель управління, яка здатна забезпечити результативність функціонування даної системи.
Keywords: організаційна модель; управління; системний підхід