ХУДОЖНЯ КУЛЬТУРА АВАНГАРДУ В КОНТЕКСТІ РОЗВИТКУ КОМУНІКАТИВНИХ УМІНЬ МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ МИСТЕЦЬКИХ ДИСЦИПЛІН (Педагогіка вищої та середньої школи, 2006)
У статті класифікуються комунікативні аиіння майбутніх вчителів мистецьких дисциплін з позицій семіотичного підходу. Розроблено модель рівнів комунікативних вмінь відносно авангардної культури, виявлена фундаментальні риаі авангарду.
Keywords: культура авангарду; комунікативні вміння; художня комунікація; семіотичний підхід; інформація