ЗМІСТ ХУДОЖНЬОЇ ОСВІТИ ГАЛИЧИНИ НА ПОЧАТКУ XX СТОЛІТТЯ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2006)
У статті проаналізовано зміст художньої освіти Галичини на початку XX століття. Вказано на пеобхіііність застосування його в сучасній художній школі України.
Keywords: художня освіта; національна художня освіта; рисунки; ручні праці; народне мистецтвo