ДІАГНОСТИКА СТАНУ ЕСТЕТИЧНОГО РОЗВИТКУ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ В ПРОЦЕСІ ХОРЕОГРАФІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2006)
У статті подані результати діагностування рівнів естетичної розвиненості учнів початкових класів засобами хореографії.
Keywords: початкова школа; естетичне виховання; хореографія; педагогічна діагностика